IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След напускането на Туитър: Криси Тейгън с нова прическа

31 март 2021 08 30

За съжаление на феновете, промяната беше краткотрайна

Снимка: Getty

Преди няколко дни Криси Тейгън закри един от социалните си профили заради критиките, на които бе подложена. Тя изтри регистрацията си в Туитър, където през последните четири години без притеснения критикуваше политиката на бившия президент Доналд Тръмп. Сега, когато Джо Байдън зае мястото му в Белия Дом, Тейгън реши, че е време малко да си почине от Туитър.

Сбогуването ѝ със социалната мрежа обаче не означава, че авторката на готварски книги остава без връзка с феновете си по целия свят. Тя все още е доста активна в Instagram, където показа, че е направила поредната промяна във визията си. Тейгън сподели няколко видеа, на които се вижда, че косата ѝ вече не е с нормалния си кестеняв цвят.

В първия клип Криси се снима в близък план в колата си, като прибира един от кичурите си зад ухото. Косата ѝ е в сребърен цвят, който блести на слънчевата светлина. Във второто видео, където звездата се снима в цял ръст пред огледалото, можем да видим, че дължината на косата ѝ стига почти до кръста. Именно това накара много фенове да се замислят дали Тейгън за пореден път е сложила перука.

И се оказаха прави. Сребърната коса всъщност е изкуствена и много бързо беше прибрана отново в гардероба. За разлика от изтриването на профила ѝ в Туитър, промяната в прическата на Тейгън беше краткотрайна.

Миналата седмица звездата обяви, че напуска социалната мрежа, където имаше милиони последователи. „През последните 10 години вие бяхте моя свят. Дължа много на вас и ви смятам за мои приятели. Но е време да ви кажа сбогом. Тази платформа вече не ми служи толкова позитивно, колкото преди“, написа Тейгън преди да изтрие профила си.

Преди дни пък звездата отново създаде медийни заглавия, когато призна пред Джеймс Кордън, че със съпруга ѝ Джон Леджънд са били интимни по време на Националната конвенция на Демократическата партия.

А дали сребърните коси ще бъдат на мода тази година ще научите от коафьора Стоян Кунев. Той ще бъде гост в дигиталното събитие „Светът на Tialoto“, което ще се излъчи на 31 март от 14:15 на живо във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари